söndag 14 februari 2010

Sex år med kärleken

Söndag och Alla Hjärtans Dag. Butiker och restauranger gör allt de kan för att försöka få oss att visa att vi älskar och uppskattar varandra just den 14 februari.

Mannen och jag firar inte Alla Hjärtans Dag. Och det är inte för att vi inte älskar varandra, tro mig. Snarare tvärtom. För oss är det viktigare att visa varandra att vi älskar varandra i vardagen.

Och det gör vi. Långa och varma kramar ofta, söta lappar på kudden när vi är ifrån varandra, kärleksfulla ögonkast, respekt, tillit, glädje, kyssar, fniss, blodpudding och fiskpinnar, mys i soffan hela familjen, champagne och löjrom, en smekning över ryggen när vi lagar mat, lyhördhet, jämställdhet, magiskt, spännande, tryggt. Allt på samma gång.

Igår firade vi 6 år tillsammans. På samma gång som det känns som en lång tid så är det bara början. Mycket kvar att upptäcka. Mycket kvar att uppleva. Jag är nyfiken på resten.

Älskar dig. Alltid.

1 kommentar:

  1. Håller helt klart med att det är viktigare att visa kärleken till varandra i vardagen än på en (av handeln) bestämd dag! Låter som om ni har ett harmoniskt liv tillsammans, visst är det härligt att leva med sin stora kärlek!

    SvaraRadera