måndag 3 maj 2010

Fina fisken

Gjorde riktigt god middag ikväll så jag tänkte dela med mig av receptet ifall någon vill göra lika god middag imorgon kväll;).

Easy peasy är det också och det är ju sånt man uppskattar en måndagkväll.

Laxfilé med spenat och parmesan
Sätt ugnen på ca 200 grader. Smörj en ugnsfast form. Lägg färsk bladspenat (eller fryst det funkar lika bra) i botten av formen. Lägg laxfileer ovanpå. Toppa varje filé med RIKLIGT med riktigt bra parmesanost. Slå över grädde (mängd och fetthalt efter humör). Jag tog en rejäl skvätt riktig grädde så att det blir mycket sås. Salta och peppra. Skjuts in i ugnen ca 20 minuter (tills fisken är klar). Servera med ris och en fräsch grönsallad.

Klart!

2 kommentarer:

  1. Det låter väldigt gott - ska testlagas snarast! :) Parmesanost är stapelvara hemma hos oss, så rikligt av det blir det garanterat!

    SvaraRadera
  2. Ingela - det är rätt, parmesan är det som är grejen. Det får man INTE snåla med. Hoppas du gillar det! Hör gärna av dig när ni testlagat med ett omdöme.

    SvaraRadera