torsdag 20 maj 2010

Inspirerad av andra bloggare

Jag har märkt att jag ofta blir inspirerad och får tips och idéer från bloggar jag följer.
Bara denna vecka så har jag beställt mineralsmink från TiKei enligt ett tips från Linda och just nu håller jag på att baka "Ett fantastiskt bröd" av Anna Bergenström efter tips från Anna.

Återstår givetvis att se hur resultatet blir men det är alltid roligt med inspiration!

5 kommentarer:

  1. Vad roligt! Det är svårt att misslyckas med det här brödet så det blir säkert bra. Gott till frukost i morgon men glöm inte att njuta en kvällsmacka också... Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det kul att inspireras, det är ju nästan hela grejen med det här...att man lär sig av andra hela tiden, små små saker man aldrig ens tänkt på förut...Coolt. Lycka till med brödet!

    SvaraRadera
  3. Brödet blev toppengott! VÄLDIGT kladdig deg dock, jag blev osäker på om jag verkligen gjort rätt. Jag fick kleta och smeta ut små bollar på plåten innan jag fick till det. Men gott var det! Och maken och jag har redan smakat till kvällsteet. Med lagrad prästost och engelsk apelsinmarmelad. Inte alls dumt!

    SvaraRadera
  4. Och jag är här och kikar igen för att se om du skrivit hur det gick med brödet... ;) Testa att strö över rätt mycket mjöl innan du skär bitarna och i själva skärskårorna så att det är mjöl runt om bitarna - då blir den lättare att hantera! Då kan man liksom bara lyfta över dom. (sa proffsbagaren... harkel...)

    SvaraRadera
  5. Jag, precis som du, inspireras också ofta av andra bloggare och nu lyckades du att skicka inspirationen vidare. Brödet ska provbakas inom kort :)

    SvaraRadera