fredag 26 mars 2010

Uppblåst rygg?

Att man kan ha uppblåst mage är ju välkänt för de flesta men att samma åkomma kunde sätta sig i ryggslutet var en överraskning...iallafall för mig.

Eller så är det så det känns att vara gravid i 30:e veckan.... Liksom som luftfickor i sidan av magen. Very strange. Det brukar hjälpa att ligga platt på rygg med magen i vädret, läsa en bra bok och ta det lugnt. Så det ska jag försöka göra lite mer.

Nu, dags för fredagsmys med familjen.

1 kommentar:

  1. Hmm, det låter onekligen lite märkligt. Trött i ryggen är jag också men uppblåst har jag nog inte känt mig. Som tur är har foglossningen blivit en hel del bättre den senaste veckan och det är underbart. Men med snart bara fyra veckor kvar är det nu väldigt framtungt. Huvudet ligger neråt och trycker på, känns inte så troligt att den vill stanna kvar tiden ut men vi får väl se hur det blir med den saken...

    När det gäller recept och mallar kan jag gärna dela med mig. Jobbar du något i InDesign? Hittar inte din mailadress någonstans på sidan men du kan gärna maila mig på allispretty@hotmail.com så ska jag skicka dig lite saker :)

    Ha en härlig fredagkväll och en skön helg!

    SvaraRadera