söndag 29 mars 2009

Tre små oskyldiga koppor

....men ändock vattkoppor! Såg en liten märklig röd prick på Lilleman i morse när jag bytte blöja på honom och sen en till å en till. Totalt bara tre stycken än så länge men det råder inget tvivel om vad det är.

Så nu förbereder mannen och jag oss för ytterligare en VAB-vecka. Vi har redan varit hemma en hel vecka på grund av en envis förkylning. Vi har bunkrat med lite nya filmer (till både lillen och oss) och delat upp arbetsdagarna så gott det går. Fördelen med att bo på landet och ha nära till dagis och dessutom driva en varsin firma är att vi styr över våra dagar och vår tid själva. Hur det hade gått annars vill jag inte ens tänka på.

Lilleman verkar än så länge ganska obekymrad över sina små prickar, vi får väl se hur det utvecklas.

Planen är att vi ska åka till goda vänner i Åre på torsdag. Spännande att se hur det blir med det.

5 kommentarer:

  1. Åh, jobbigt!
    Men önskar faktiskt att vi kunde komma o krama på honom så vår lille S kunde bli smittad! E har haft det redan, så där kommer han inte bli smittad. Vill att han ska ha det nu INNAN han börjar på dagis och vi båda jobbar. En vecka VAB räcker nog inte, tror det blir två. Kram från C

    SvaraRadera
  2. Det kanske inte blir så farligt. En del barn får ju bara några enstaka prickar. Här har det eskalerat och det ser inte särskilt roligt ut. Vattkopporna alltså.

    SvaraRadera
  3. C - Ja, det är ju lika bra att de får de när de är små. Just nu har det varit lite mycket VAB här bara. Hela förra veckan med förkylning och så detta... Nåja, inte så mycket att göra. Hoppas han slipper undan med en lindrig form.
    Två veckors vab känns sådär. KRAM KRAM

    Jen - Jag håller tummarna för att det bara blir lite lagom. Fler prickar idag än igår så det ökar iallafall. Än så länge vid gott mod och utan klianfall. Krya på er hemma hos er!

    SvaraRadera
  4. Som alltid skriver du såååå bra. Vad roligt att ni hörs av så ofta och underbart att han kommer på Signes dop. Och jag som inte ens träffat underverket ännu.
    Åh vad jag saknar dig känner jag. Kommer du ihåg förra våren när vi gick och smidde planer i Ålsten. Vi funderade allvarligt på hur vi skulle göra för att bli husvakter för något av alla fantastiska hus vi gick förbi. Vi tyckte det var grymt orättvist att de satt med sina stora hus och trädgårdar när vi bodde i en varsin lägenhet. HA, nu har vi båda hus och en varsin trädgård. Inte i Ålsten, men minst lika bra. Oj, vilket långt inlägg. När ses vi och när är dopet? Vi vill absolut uppvakta den lilla sötnosen.
    PUSS

    SvaraRadera
  5. Det blev visst inte bara ett fel i inlägget ovan. För det första så menade jag givetvis Siris dop och inte Signes och när jag pratade om underverket så menade jag samma söta Siri och inte din bror (han är säkert väldigt trevlig i och för sig...),
    Haha, jaja, ingen idé att trassla in mig mer.

    SvaraRadera