måndag 2 mars 2009

Nöjd kund - lycklig konsult

För några veckor sedan fick vi ett riktigt kul uppdrag på jobbet. Vi ska göra om en hemsida för att företag som satsar både stort och offensivt. Det kommer att kräva mycket jobb och en hel del tankemöda för att ro i land projektet men det känns väldigt stimulerande och utmanande. Projektet leds av driftig och duktig kille och till sin hjälp har han tre färgstarka damer. Alla med väldigt många idéer och engagemang för sin egen del av projektet.

Idag skulle vi presentera våra webbskisser för första gången. De hade inte sett någonting i förväg så vi var lite spända inför mötet. Vi kände oss väldigt nöjda med det vi presenterade men vi hade ingen aning hur det skulle tas emot. Det handlar ju väldigt mycket om tycke och smak när det kommer till utseende, form, struktur och tonläge på en webbsida.

Därför var det extra tillfredsställande när det blev väldigt nöjda och gillade det de såg. Yes!
Det är så häftigt när man ser i ögonen på dem man presenterar för att de verkligen tycker om det. På riktigt. De ställde intresserade och kloka frågor och vi hade verkligen tänkt till i förväg och kunde ge dem bra svar.

Så nu sitter jag här med ett leende på läpparna och känner mig både jätteglad och duktig.
En härlig känsla som jag gärna dröjer kvar vid ett tag. Heja heja!

3 kommentarer:

  1. Gläds med dig! I R M A

    SvaraRadera
  2. Men du är ju så jävla duktig! GRATTIS!

    SvaraRadera
  3. Irma - Rara du. Tack och kram!

    Yogamamma - Visst är det härligt att vara lite Anti-Jante då och då. Tack och kram gumman!

    SvaraRadera